Karlstad bästa sommarkrog

Julbord i Karlstad 2017

Julbord i KarlstadNu är det snart dags för vårt härliga julbord i Karlstad, Värmland. Det är många som tycker att miljön är minst lika viktig som maten när man äter julbord. Stämningen ska vara rätt, inte för stimmigt och framför allt inte för lång kö till maten. Är du en av dem så är Ankdammen helt rätt val för dig när du ska boka julbord!

Det vi kan berätta om vårt julbord är att det är variationsrikt. Vi har hämtat influenser från hela världen. För den sakens skull vill vi inte tumma på det traditionella julbordet som många önskar. Alla råvaror är utvalda efter kvalitet och tillgänglighet. Vi anser att de förtjänar respekt och ska behandlas därefter för att kunna utveckla smakerna till det yttersta. Allt för att ni, våra gäster, ska känna igen sig men samtidigt bli överraskade av julens härliga smaker.

För oss är det viktigt att maten vi serverar är fräsch. Det ska se gott ut hela tiden. Därför serverar vi all vår mat på mindre fat och byter ofta. Något vi är extra stolta över är vårt gedigna fiskbord. Vi röker all fisk själva och har stor variation på fisksorter och smaker. Även vår sill är uppskattad där vi vill hitta nya influenser för varje år.

Abonnera julbord

Om ni är ett sällskap på upp till 120 personer har ni också möjlighet att abonnera ditt julbord. Ni får hela Ankdammen för er själva och full uppmärksamhet från oss. En mycket uppskattad tillställning i slutet sällskap. Gör julbordet till en firmafest! 

Ankdammens julbord  serveras mellan 24/11 – 22/12

PRISER

MÅN – TIS: 450 KR

ONS – FRE: 579 KR

LÖR:             529 KR

SÖN:             450 KR

JULBORD CATER

STOR:           450 KR

LITEN:          350 KR

DRYCKESPAKET

  1. EN ÖL/VIN EN 5 CL SNAPS: 149KR
  2. EN ÖL/VIN EN 5 CL SNAPS: 239 KR
  3. TVÅ ÖL/VIN TVÅ 5 CL SNAPS EN AVEC: 349 KR

Vi på Ankdammen vill önska er varmt välkomna! Vi hoppas att ni får en underbar upplevelse i en härlig miljö.

Välkommen med din bokning redan idag.

info@ankdammen-karlstad.se eller telefon 054-18 11 10.